Tort de albusuri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 9 oua
  • 500 gr. zahar
  • 1 cana mare cu visine
  • 1 cu nuca taiata
  • 1 cu stafide
  • 1 cu rahat
  • un praf de copt
  • 1/2 cana faina
  • 2 linguri cacao
  • 300 gr. unt
  • 2 foi Lica

Mod de preparare

7 albusuri se bat spuma tare cu 250 g zahar, se adauga nuca taiata, rahatul, praful de copt, stafidele si 1/2 cana faina.

Se coace in tava unsa si infainata cam 30 minute la foc potrivit.

Se taie in patratele de dimensiunile dorite si se serveste. Se pastreaza la rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise