Se prajesc alunele, se dau prin masina si se amesteca bine cu faina, zaharul, untul frecat spuma, ouale. Compozitia se coace la foc potrivit, in tava bine unsa cu unt. Dupa ce s-a copt, se rastoarna si dupa ce s-a racit se imparte in trei parti egale. Intre foi se pune crema, preparata astfel: se bat pe foc 3 oua cu 120 gr. zahar, 1 baton vanilie, pina se ingroasa. Se lasa la rece. Dupa ce s-a racit, se adauga ciocolata rasa si muiata cu o lingura de apa si apoi untul frecat spuma. Se da la rece si se orneaza cu crema. In loc de alune se pot intrebuinta nuci.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise