intr-o cratita se amesteca 3 albusuri ,3 galbenusuri,200 g zahar,3 linguri faina pana se omogenizeaza.Se pun pe foc si se fierbe pana se ingroasa ca o smantana.Se ia de pe foc si se pune gelatina inmuiata aprox.30 min in 150 ml apa si se mai pune pe foc 3 min fara sa fiarba.Se pune deoparte si se bat 8 albusuri cu 200 g zahar si se amesteca cu compozitia calda.se ia o cratita de 4 l se imparte compozitia in 4 parti egale.Prima parte se pune in cratita umezita.pe aceasta se pun:pe margine biscuiti,iar in mijloc banane taiate felii,apoi se pune a doua parte care este ornata astfel:banane pe margine iar biscuiti pe mijloc si se continua asa pana se termina.Se lasa la frigider 2 ore .Se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise