tort de banane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg banane bine coapte
  • 200ml smantana UHT
  • 1 pachet piscoturi de sampanie
  • 250 ml lapte rece
  • 1 esenta rom
  • visine sau alte fructe pentru ornat
  • 1 spray frisca ptr ornat

Mod de preparare

Intr-un vas inalt de cca 10 cm se asaza piscoturile stropite cu lapte si rom, atat pe fundul vasului cat si vertical pe peretii acestuia de jur imprejur..

Separat se face piure din banane si se amesteca cu frisca batuta spuma tare.

Se amesteca usor piureul de banane cu frisca si se adauga peste piscoturi. Se acopera cu alte piscoturi stropite cu lapte. Se da la rece cca 2 ore.Dupa ce se intareste se scoate pe un platou, se orneaza si se pastreaza la rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise