TORT DE BISCUIŢI CU NUCĂ

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 ouă
  • 1 1/2 cană de zahăr
  • 200 gr. unt
  • 1/2 kg. biscuiţi sfărâmaţi
  • 350 gr. nucă prăjită şi tăiată.

Mod de preparare

Se freacă 7 gălbenuşuri cu 1 cană de zahăr, după ce s-a dizolvat zahărul se adaugă 200 gr. unt frecat spumos, 1/2 kg. biscuiti sfărâmaţi şi 300 gr. nucă prăjită şi tăiată. Totă această compoziţie se aranjează pe un platou sub formă de cabană mai lungă.

Se arde 1/2 cană de zahăr caramel şi se amestecă cu 7 albuşuri bătute spumă. Această compoziţie se pune deasupra peste compoziţia de biscuiţi cu o lingură şi se aranjează sub forma unui arici.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise