Tort de biscuiti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g biscuiti Petit Beurre
  • 1 pachet crema tiramisu sau vanilie
  • 1 pachet frisca
  • 1 pachet glazura
  • 500 ml lapte

Mod de preparare

Se prepara crema dupa instuctiunile de pe plic,biscuitii se inmoaie in lapte si se aseaza pe o tava (2 straturi),se adauga crema,se continua pana se termina crema si biscuitii.Ultimul strat trebie sa fie de biscuiti. Se imbraca in frisca si se orneaza cu glauza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise