Tort de biscuiti

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g biscuiti graham/digestivi
  • 200 g nuci macinate
  • 200 g migdale macinate
  • 100 g nuca de cocos
  • 100 g pasta de susan tahina
  • 200 g gem de visine
  • 300 g lapte
  • 200 g unt
  • 100 g rahat
  • 100 g stafide
  • 100 g ciocolata amaruie rasa
  • 100 g sirop de zmeura

Mod de preparare

Biscuitii se sfarama si se inmoaie in lapte amestecat cu sirop de zmeura.Se freaca bine apoi cu unt.Se adauga celelalte ingrediente Se amesteca pana la omogenizare completa.Se pune intr-o forma rotunda si se da la rece pana a doua zi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise