Tort de biscuiti cu cacao

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 pahar zahar pudra
  • 250g unt
  • 300g biscuiti
  • 50g cacao sau ciocolata rasa. 1 paharel rom
  • 300g frisca

Mod de preparare

Se freaca spuma untul cu zaharul, adaugind cite un ou si romul, apoi cacao sau ciocolata. In crema obtinuta se pun biscuitii rupti in bucatele mici si se amesteca bine. Se asaza compozitia pe o farfurie rotunda, dindu-i cu ajutorul cutitului forma de tort si se pune la gheata

Inainte de a fi servit , se imbraca cu frisca batuta

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise