1. Sfarama biscuitii intr-un robot de bucatarie, adauga untul/margarina topit(a) si amesteca bine.Aseaza compozitia obtinuta intr-o tava rotunda de 23 cm unsa cu unt si niveleaz-o egal, apasand-o cu spatele unei linguri de lemn.
2. Topeste ciocolata la cuptorul cu microunde sau la bain-marie.Amesteca crema de branza cu frisca si zaharul pana ce obti o compozitie fina.Inglobeza in acesta compozitie zmeura, apoi adauga ciocolata topita si amesteca-o putin, mergand cu lingura de sus in jos, dar nu o amesteca pana la omogenizare completa.
3. Toarna acest amestec in tava si netezeste suprafata.Pune tortul la racit pentru 2 ore.Serveste-l stropit cu putina ciocolata topita, daca doresti.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise