Tort de cafea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri apa
  • 12 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • 5 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • 100gr cafea facuta la Preso
  • 1 unt
  • 400 gr frisca Hulala.

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma,se adauga 6 linguri de apa,12 linguri zahar,7 linguri faina,5 linguri cacao si un praf de copt.Se pune in tava unsa si se coace.Crema se face din:4 albusuri,1 lingura faina,100 gr cafea facuta la Preso,8 linguri zahar,se pune in bain marine pe foc.Se lasa pana se ingroasa putin crema.Se raceste.Se freaca 250 gr unt si se toarna crema peste unt.Se face un sirop din 100 gr apa,4 linguri zahar,1 plic de zahar vanilat si putin rom.Dupa ce se raceste se insiropeaza blatul.Peste blatul insiropat se pune crema apoi frisca Hulala si se presara ness peste frisca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise