TORT DE CAPSUNI CU COCOS

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g.fulgi de migdale,
  • 250g.ciocolata alba de menaj,
  • 1--g.fulgi de porumb(corn flakes),
  • 2,5dl.frisca,
  • 80g.zahar prad,
  • 2 linguri cocos ras +cocos pentru presarat fructele,
  • 500g.capsuni,
  • frunzulite de menta pentru decor;

Mod de preparare

1.Fulgii de migdale se rumenesc in tigaie de Teflon fara grasime si se pun pe o farfurie.

2.Ciocolata alba de menaj se topeste in bain-marie,se adauga migdalele, fulgii de porumb si compozitia rezultata se intinde intr-o forma rotunda , cu diametrul de 26cm.Se lasa putin sa se raceasca, apoi se pune in frigider pana blatul se intareste bine,cca.1,5 ora.

3.Frisca se bate bine ,se adauga zaharul praf si cocosul ras.Se pune crema peste blatul intarit .

4.Capsunile se spala, se scurg, se taie in doua si se aranjeaza peste crema de frisca.Se presara cu cocos si se serveste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise