Tort de ciocolata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • blat:15 oua,30 linguri zahar,30 linguri nuca,15 linguri faina,5 linguri cacao,1 praf de copt stins
  • (blatul este pentru tava dreptunghiulara 30/40cm)
  • crema: 2 plicuri de crema ,,Dr. Oetker''de ciocolata
  • ornat:frisca si ciocolata menaj

Mod de preparare

blatul:se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa si praful de copt .Blatul se taie in trei si se umple cu crema de ciocolata

pentru ornat frisca si forme de ciocolata.(eu mai ornez cu stiksuri trecute prin ciocolata topita peste care torn putina nuca de cocos-ii da un efect de ninsoare).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise