Blatul pregatim asa:
Separam albusurile de galbenusuri, iar albusurile le batem spuma cu zaharul vanilat si cu zaharul pana devine o bezea tare, apoi adaugam galbenusurile, faina, praful de copt, cacao si uleiul le amestecam toate pe rand apoi intr-o tava unsa si tapetata punem compozitia, unde o dam la cuptor la foc mic.
Facem testul cu scobitoarea ca sa vedem cand e gata tortul.
Lasam sa se raceasca, apoi il taiem in doua si il umplem cu crema pe care o pregatim astfel:
Crema o pregatim dupa instructiunile de pe plic,iar cand e gata o amestecam cu nuca bine apoi umplem tortul cu ea.
Glazura o pregatim astfel:
-intr-un vas punem ciocolata rupta in bucati o dam la foc mic pana se topeste apoi adaugam uleiul si amestecam bine, apoi o puem peste tort de la miljoc spre margini.
Decoram tortul cu frisca dupa ce se intareste glazura.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise