Tort de ciocolata fara unt

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 125 gr. zahar
  • 1/2 baton vanilie
  • 2 batoane ciocolata
  • 100 gr. migdale
  • 2 linguri pesmet

Mod de preparare

Se freaca 6 galbenusuri cu zaharul si jumatate baton vanilie, bine, pana se face ca o crema. Se adauga ciocolata rasa, migdale curatate si trecute prin masina, pesmet fin, si la urma cele 6 albusuri batute spuma. Se coace cam o ora la cuptor, in forma bine unsa cu unt si presarata cu faina. Cand e gata, se taie in doua, se umple cu crema de ciocolata, deasupra se glaseaza cu ciocolata, iar imprejur se pun migdale curatate, preajite si putin sfaramate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise