Tort de clatite

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru asa-zisul blat(clatite) intrati in retetele mele si observati clatite perfecte si faceti clatitele exact cum scrie acolo.
  • Pentru crema: puteti umple cu ce crema vreti,de casa sau la plic.
  • Pentru glazura: Puteti face o glazura din crema de zahar ars sau puteti adauga o frisca deasupra.

Mod de preparare

Mentionez ca daca faceti clatitele precum instructiunile voastre nu stiu daca iese asa de bun.Acele clatite sunt facute special pentru a nu se praji prea tare sau a fi prea tari asa ca v-as ruga sa urmariti cu atentie modul de preparare a clatitelor.

Crema: Eu am folosit 2 budinci diferite pentru a da un aspect placut.Puteti folosi absolut orice crema vreti si de ce nu sa adaugati fructe confiate.

Glazura: Eu deasupra am pus o frisca la plic,am bagat tortul la frigider pentru a se intari frisca si apoi am cumparat un plic de glazura de ciocolata si am pus deasupra.

Acest tort se poate servi la aniversari,intr-un weekend sau de ce nu in viata de zi cu zi.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise