Blat 1: 6 albusuri se bat spuma, se adauga 150 g zahar tos si se bat foarte bine. Se adauga 200 g cocos si se coace la foc potrivit.
Blat 2: aceleasi ingrediente ca si la blat 1, cu nuca, alune sau migdale in loc de cocos.
Se pot coace blaturile impreuna in cuptor cu ventilatie si economisesti timp.
Crema: 12 galbenusuri se freaca pe aburi cu 200 g zahar. Cand e infierbantata compozitia, se adauga 100 g ciocolata menaj. Crema este gata cand se intinde intre degete ca un caramel.
In crema rece se adauga 200 g unt. Se aseaza tortul pe tava: blat 1, crema, blat 2, crema si se orneaza.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise