Tort de frisca cu banane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 blat de tort
  • o cutie frisca(500g)
  • 3 banane
  • fructe asortate(din compot sau proaspete)
  • intaritor de frisca
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se bate frisca foarte bine cu intaritorul si zaharul vanilat,cand este gata se imparte in doua parti.O parte se pastreaza pentru a se imbraca tortul cu ea iar cealalta se amesteca cu bananele facute pasta.Fructele(portocale,kiwi,ananas,capsuni,zmeura,piersici)se taie bucatele si se monteaza tortul.Se pune blatul care se insiropeaza foarte putin cu suc de la compot si peste se asaza fructele peste care se pune crema facuta din frisca si banane si tot asa pana la ultima parte a blatului peste care se pune iarasi fructe si apoi se imbraca tortul in frisca simpla si se orneaza cu fructe.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise