Tort de inghetata multicolor

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 bulgarasi de inghetata de capsune
  • 10 bulgarasi de inghetata de lamaie
  • 10 bulgarasi de inghetata de portocale
  • 10 bulgarasi de inghetata de fistic(fie le preparam acasa
  • fie le cumparam din comert)
  • 1portocala
  • 50gr.ciocolata alba
  • frunze de lamaita;

Mod de preparare

Captusim o forma rotunda de tort cu folie de aluminiu.Primul strat va fi de inghetata de capsune, urmeaza cea de lamaie, apoi cea de portocale si in sfarsit cea de fistic.Acoperim forma cu folie si o tinem la congelator 1/2 ora.Scoatem inelul formei de tort , luam folia,punem tortul pe o farfuriesi il ornam cu ciocolata alba rasa, coaja de lamaie taiata bastonase, bucati de capsune si frunze de lamaita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise