Tort de mere

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -8-10mere (depinde de cratita) potrivite -100gr margarina -200gr nuci macinate -6 oua -2 linguri gem -200gr zahar -6 linguri faina

Mod de preparare

Se scobesc merele de seminte. Se separa albusurile de galbenusuri. Se amesteca galbenusurile batute spuma tare cu zaharul, adaugam trepta galbenusurile, 100gr de nuci macinate,si faina. Se aseaza merele in cratita (depinde cat este de mare cratita). Se pune printre mere margarina. Merele se umple cu nuci si gem, si 100 grame zahar topit deasupra merelor. Se toarna batul deasupra si se baga la cuptor 45 minute (depinde de cuptor daca arde, puteti lasa mai putin). Se lasa de seara pana dimineata. A doua zi se orneaza cu frisca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise