Tort de pere

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lamai 200 gr zahar 6 oua 200 ml lapte 1 kg pere 100 gr ciocolata zahar pudra

Mod de preparare

Intr-un vas se bat bine ouale cu zaharul, se adauga coaja de la cele 2 lamaii rase si treptat lapte caldut. Perele se curata de coaja si se taie felii subtiri. Intr-un vas care se poate da la cuptor, uns cu margarina si tapatat cu faina, se aseaza un strat de pere si deasupra se toarna crema de oua, ciocolata taiata bucatele mici si cateva felii de pere ca ornament si se da la cuptor pentru 1 ora la 180 grade. Se serveste cu zahar pudra deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise