Tort de piersici

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g biscuiti
  • 75 g unt
  • 100 g alune
  • 400 g smintina
  • 250 g brinza de vaci
  • 25 g zahar tos
  • 10 g gelatina
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 1 conserva piersici (850 ml)
  • 75 g zahar pudra
  • 30 g ciocolata

Mod de preparare

Se prajesc alunele si se zdrobesc . Se amesteca biscuitii sfarimati cu zahar, 1 lingura de alune si unt. Se asaza intr-o forma unsa si se da la rece. Se amesteca smintia cu brinza , suc de lamaie si zahar pudra. Se inglobeaza gelatina dizolvata in 60 ml suc de pieprsici. Se asaza piersicile pe blat si se acopera cu crema; se da la rece 3 ore. Se orneaza cu feliile de piersici si 4 linguri de alune.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise