TORT DE PISCOTURI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g piscoturi
  • 1 cutie mare de Finetti
  • 1 cutie compot de ananas
  • 2 plicuri de frisca Dr. Oetker

Mod de preparare

Se bate frisca conform instructiunilor de pe pachet.Piscoturile se impart in 3 parti egale.Se inmoaie in zeama de compot si se aseaza primul rand.Peste primul rand de piscoturi se intinde un strat de crema de Finetti amestecat cu putina frisca.Peste crema se pun bucatele de ananas .Se continua la fel pana se termina piscoturile formandu-se astfel 3 straturi de piscoturi .Se orneaza cu frisca peste care se poate rade ciocolata.Ornarea este la latitudinea fiecaruia.

Se da la rece 1-2 ore, dupa care se poate consuma.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise