S e bat bine cate 6 albusiri cu cate o cana jumatate de zahar si zeama de lamanie pana se formeaza o bezea groasa care nu cade de pe tel.
Se tapeteaza o tava cu hatrie unsa ( sau de copt) si se introducela cuptorul bine incalzit in prealabil la foc f mic, cu usa intredeschisa de la cuptor timp de 50- 60 min.. pana se usuca bezeaua.
Se coc cele 4 foi...siselasa o jumatate/o zi la uscat in loc racoros.
Se bate frisca bine..folosindu-se zaharul vanilinat si intaritorul.
Se curata toate fructele si se taie in bucatele de marime medie.
Se amesteca cu frisca in functie de combinatia dorita
Se umplu foile d ebezea cu frisca cu fructe pe diferite combinatii si culori.La sfarsit se orneaza cu frisca si fructe.
Se tine la frigider min. 2 ore inainte de servire.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise