Tort de vara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii de danone de 400 ml cutia
  • 1 si 1/2 cani de zahar
  • 1 cutie de 500 ml de hulala frisca
  • 4 plicuri de gelatina
  • 1 compot ananas
  • fructe

Mod de preparare

In zeama de la compot se dilueaza gelatina,se pune la foc mic mestecand continuu pana se ingroasa putin.Se raceste.

Se bate frisca,se amesteca iaurtul cu zaharul.

Se combina toate.se pune pe fundul unei cratiti fructe apoi se toarna compozitia.Se introduce la frigider (10-12 ore),se rastoarna pe platou

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise