Tort de vara

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr. biscuiti
  • 150 gr. unt
  • 500 gr. brinza de vaci
  • 200 ml frisca
  • 200 gr. zahar
  • 25 ml sirop de zmeura
  • 300 gr. zmeura
  • 4 foi de gelatina

Mod de preparare

Se topeste unul pe foc mic si sa adauga biscuitii pisati, apoi sa pune la rece in frigider.

Se amesteca brinza de vaci cu zaharul, siropul si se adauga frisca batuta si gelatina topita.

Intr-un vas rotund se amesteca cu mare grija jumate din fructe. Deasupra se pune cu o lingura coca de biscuiti si apoi crema cu sirop de zmeura. Se decoreaza cu restul de fructe.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise