Tort Dilpomat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi
  • 500g crema mascarpone
  • 300g smantana
  • 500ml frisca lichida
  • 8 linguri zahar
  • un praf de sare
  • 2 plic zahar vanilat
  • 2 pilcuri gelatina granule
  • o cutie compot ananas bucati
  • zeama de la compotul de ananas
  • fructe pentru décor

Mod de preparare

Se amesteca crema mascarpone cu zaharul,smantana si vanilia in care se adauga gelatina topita in sucul de ananas(conform instructiunilor de pe pachet), iar apoi se adauga frisca batuta bine, amestecandu usor de sus in jos si fructele de ananas, dupa gust.(se pot folosii oricefel de fructe va place)Intr-o forma rotunda de tort se aseaza o folie de plastic,piscoturile se pun de jur imprejurul formei,apoi se toarna crema ,se da la rece pentru 2 ore.Se scoate tortul pe un platou si se orneaza cu fructe si frisca,in functie de imaginatia fiecaruia

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise