1.Se bate frisca , adaugand zaharul praf ,zaharul vanilat si intaritorul de frisca.
2. Se prepara si crema de vanilie cu lapte,potrivit instructiunilor de pe plic.
3. Se adauga crema in jumatate din cantitatea de frisca si se omogenizeaza;
4.Se pregateste o forma de kuglof tapetata cu folie de aluminiu. Se prepara un sirop din zahar si esenta de rom. Fiecare piscot se trece rapid prin sirop si se aseaza in forma, incepand cu baza, apoi se continua cu peretii formei rupand piscoturile asa incat sa nu depaseasca marginea.
5.Se rastoarna crema de frisca in forma si se acopera totul cu piscoturi insiropate. Se lasa la frigider cel putin 2 ore. Cand se serveste se rastoarna pe un platou,se ia folia si se orneaza cu frisca.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise