Tort diplomat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 litru de frisca hulala
  • fructe:2 cutii ananas
  • 2 mere
  • 2 portocale
  • 2 banane
  • un mango
  • 5 plicuri de gelatina alba si unul de gelatina rosie.

Mod de preparare

Frisca se bate cu mixerul si se da la rece,intre timp se taie fructele cubulete si gelatina(cele 5 plicuri) conform instructiunilor de pe plic adaugind sucul de la compotul de ananas.Se amesteca imediat gelatina cu fructele(ametecati doar o cutie de ananas) cealalta o opriti pentru a orna tortul sau puteti orna cu poetocale taiate rotund.Se amesteca frisca impreuna cu fructele si se va turna compozitia intr-o forma rotunda de tort sau de chec sau in castronele rotunde.Indiferent de forma mai intii puneti folie de aluminiu puneti fructele cu care doriti sa fie ornat tortul si apoi turnati compozitia.Se da la frigider pina a doua zi.Inainte sa il servim dupa ce rasturnam tortul pregatim si plicul de gelatina rosie si il punem peste tort pentru a tine fructele de deasupra.Aceasta reteta este buna si pentru bolnavii de diabet.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise