Inainte de toate punem gelatina la inmuiat intr-o cana si turnam apa peste si o lasam asa. Intre timp, se pune intr-o oala coaja de la cele 2 portocale, se freaca cu galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat si laptele. Se pune la fiert (la foc mic) pana devine ca o ciulama. Luam oala de pe foc si punem gelatina peste si amestecam. Preparam frisca, dupa ce s-a racit compozitia amestecam cele 600 g frisca, o cutie de ananas cuburi si stafidele. Intr-o oala punem folie de aluminiu si incepem asamblarea tortului, punem ananasul rondele, apoi un strat de compozitie, punem un rand de piscoturi inmuiate in siropul de la ananas, apoi din nou compozitie si din nou piscoturi. Lasam tortul peste noapte in frigider ca sa se inchege bine. Dupa ce l-am scos din frigider il rasturnam pe o tava si ornam cu frisca si dupa preferinta cu ce mai doriti!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise