Se pun fructele feliate pe fundul oalei sau tavii potrivit de inalta asezate frumos sub forma de floare. Gelatina se dizolva intr-o cana de lapte rece. Se pune la fiert o cana de lapte cu o cana de zahar 2 min (amestecand continuu). Se lasa la racit 1 min. Se amesteca cu cana in care s-a dizolvat geletina amestecand bine cu o paleta din lemn. Se da la rece. Se prepara frisca cu 300 ml lapte. Cand compozitia s-a racit se amesteca cu iaurtul si frisca (cu mixerul). Se pun stafidele si toata compozitia se toarna peste fructe. Se aseaza biscuitii sau blatul din pandispan deasupra si se da la rece pana a doua zi. Se desprind marginile cu un cutit usor si se rastoarna pe platou.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise