Tort ganache de ciocolata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • blat :6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 1 plic praf de copt
  • pt insiropat blatul: 200ml apa, 5 linguri de zahar , 2 esenate de rom
  • crema ganache: 200g ciocolata de lapte, 400ml frisca
  • ornat; 150ml frisca, 100g ciocolata

Mod de preparare

pt blat: mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam bine pana se formeaza o spuma care nu curge.

adaugam si galbenusurile apoi faina cu praful de copt.

pt sirop: fierbem apa cu zaharul, adaugam romul cand siropul e rece

pt crema: topim cioclata cu 50ml linguri frisca si o turnam usor peste restul de frisca mixata, mixam bine pana obtinem o crema pufoasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise