tort inzapezit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat: 6 oua, 6 linguri miere, 300 g zahar, 1 praf de copt, 280 g faina, 2 linguri cacao.
  • Pentru crema: 400 ml. frisca lichid, 300 g budinca vanilie
  • Pentru ornare: nuca de cocos

Mod de preparare

Cum procedezi: bati albusurile spuma. Separat, amesteci bine toate ingredientele blatului, apoi cu miscari circulare incorporezi si spuma albusurilor. Coci blatul la foc mic spre potrivit.

Dupa ce este gata, tai blatul in doua parti egale ca grosime. Bati spuma frisca si o amesteci cu budinca preparata si racita (sau budinca din comert - Danette). Umpli prajitura si presari cocos din abundenta!

Pofta buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise