tort inzapezit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat: 6 oua, 6 linguri miere, 300 g zahar, 1 praf de copt, 280 g faina, 2 linguri cacao.
  • Pentru crema: 400 ml. frisca lichid, 300 g budinca vanilie
  • Pentru ornare: nuca de cocos

Mod de preparare

Cum procedezi: bati albusurile spuma. Separat, amesteci bine toate ingredientele blatului, apoi cu miscari circulare incorporezi si spuma albusurilor. Coci blatul la foc mic spre potrivit.

Dupa ce este gata, tai blatul in doua parti egale ca grosime. Bati spuma frisca si o amesteci cu budinca preparata si racita (sau budinca din comert - Danette). Umpli prajitura si presari cocos din abundenta!

Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise