Tort Mars

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 batoane de ciocolata Mars,
  • 250g. unt,
  • 1 cana de orez cu bobul lung sau 1 plic de orez:

Mod de preparare

(10 portii)

1.Se topesc batoanele de ciocolata in bain-marie.Se lasa sa se raceasca.

2.Se fierbe orezul pe foc mic si se lasa de asemenea la racit.

3.Se freaca untul spuma.

4.Se captuseste cu folie o forma rotunda de tort.

5.Se amesteca ciocolata racita cu orezul si untul frecat spuma.Compozitia rezultata se toarna in forma pregatita.Se niveleaza si se acopera cu folie.Se tine la rece, in frigider, peste noapte.

6.Se rastoarna pe o farfurie de tort si se portioneaza.Se serveste cu frisca sau cu crema Chantilly.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise