Pentru blat topeste ciocolata. Adauga margarina, zaharul si galbenusurile puse pe rand si amesteca energic. Dupa ce s-a topit, pune cateva picaturi de esenta de rom, faina si albusurile batute spuma.
Toarna compozitia intr-o forma rotunda unsa cu margarina si tapetata cu faina. Coace in cuptorul incins in prealabil, aproximativ 15-20 de minute. Intre timp, freaca spuma margarina cu 2 linguri cu zahar si ciocolata topita.
Separat, bate pe baie de aburi ouale cu restul de zahar. Pune-le apoi peste crema de margarina si lasa sa se raceasca, dupa care adauga cateva visine din visinata si nuci.
Crema astfel obtinuta pune-o peste blatul copt si racit. Imbraca tortul in ciocolata topita cu margarina si decoreaza cu frisca si figurine din zahar. De jur-imprejur presara nuca de cocos.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise