Tort Oreo

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingredient principal : DRAGOSTE
  • INGREDIENTE PENTRU BLAT
  • 140 g biscuiti Oreo
  • 1 lingura unt
  • INGREDIENTE PENTRU CREMA DE BRANZA
  • 400 g branza de vaci
  • 200 g ciocolata alba
  • 150 g smantana pentru frisca
  • 2-3 biscuiti Oreo
  • 1/2 plic gelatina
  • INGREDIENTE PENTRU ORNAT
  • 100 g frisca

Mod de preparare

Zdrobeste biscuitii in robot apoi amesteca-i cu untul topit. Pune biscuitii intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt, presandu-i si niveland. Mixeaza branza de vaci cu smantana pentru frisca si ciocolata alba topita.Inmoaie gelatina intr-un castron, impreuna cu 2 linguri de apa calda. Las-o pentru 5-7 minute sa se umfle, apoi da-o la microunde pentru 10-20 de secunde, adaug-o compozitiei de branza si amesteca.Zdrobeste si cei 2 biscuiti, presara-i peste crema de branza si omogenizeaza. Toarna crema obtinuta peste blatul de biscuiti, apoi da tortul la rece pentru 3 ore minim.Inainte de servire, bate frisca si orneaza tortul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise