Tort Oreo

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingredient principal : DRAGOSTE
  • INGREDIENTE PENTRU BLAT
  • 140 g biscuiti Oreo
  • 1 lingura unt
  • INGREDIENTE PENTRU CREMA DE BRANZA
  • 400 g branza de vaci
  • 200 g ciocolata alba
  • 150 g smantana pentru frisca
  • 2-3 biscuiti Oreo
  • 1/2 plic gelatina
  • INGREDIENTE PENTRU ORNAT
  • 100 g frisca

Mod de preparare

Zdrobeste biscuitii in robot apoi amesteca-i cu untul topit. Pune biscuitii intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt, presandu-i si niveland. Mixeaza branza de vaci cu smantana pentru frisca si ciocolata alba topita.Inmoaie gelatina intr-un castron, impreuna cu 2 linguri de apa calda. Las-o pentru 5-7 minute sa se umfle, apoi da-o la microunde pentru 10-20 de secunde, adaug-o compozitiei de branza si amesteca.Zdrobeste si cei 2 biscuiti, presara-i peste crema de branza si omogenizeaza. Toarna crema obtinuta peste blatul de biscuiti, apoi da tortul la rece pentru 3 ore minim.Inainte de servire, bate frisca si orneaza tortul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise