Tort rapid

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 6mere potrivite
  • 150g zahar
  • 1 pachet praf frisca
  • 150ml lapte

Mod de preparare

Se spala curata merele si se aseaza pe fundul vasului in care a fost in prealabil caramelizat zaharul.

Se face o compozitie de blat din oua,faina si 4linguri zahar care se toarna peste mere.

Se da la cuptor la foc potrivit.Dupa ce s-a racit blatul

se rastoarna pe un platou,se orneaza cu frisca,fructe etc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise