Tort rapid

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • foi tort din comert
  • 300 ml frisca lichida
  • nuci macinate dupa gust
  • apa si zahar pt insiropat foile
  • ciocolata rasa sau ce doriti pt ornat

Mod de preparare

Foile se insiropeaza, se bate frisca si se amesteca cu nucile rase in cantitatea pe care o doriti (eu pun un pic mai multa nuca), se umplu foile, se orneaza tortul cu frisca, ciocolata rasa amestecata cu o lingura de nuci macinate sau cum aveti pofta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise