Tort rapid

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 foi din comert
  • 100 g zahar,
  • 2 plicuri cappuccino,
  • esenta de lamaie,
  • zahar vanilat
  • 10 g zahar,
  • 50 g cacao,
  • 2 oua,
  • 3 linguri faina sau amidon,
  • arome
  • 200 g zahar pudra,
  • 300 g unt.

Mod de preparare

Fierbi siropul, insiropezi fiecare faie in parte. Lasi sa se patrunda 1/2 ora.

Pentru crema fiarta, 100 g zahar si cacao le dai la fiert cu laptele. Cand clocoteste, incorporezi compozitia de oua si faina. Amesteci pana se indeseste. Iei de pe foc, lasi sa se raceasca.

Crema de unt se face folosind 200 g zahar pudra, aromele si untul le batandu-le spuma. Dupa ce se raceste crema fiarta, adaugi cate o lingura in crema de unt. Cu aceasta crema montezi tortul.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise