Tort rapid cu piscoturi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet piscoturi
  • 1 portocala
  • 2 kiwi
  • 2 banane
  • Crema:4 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 lapte
  • 250 g zahar
  • 4 plicuri gelatina
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

4 galbenusuri se amesteca cu 150 g zahar.2 linguri de faina se amesteca cu 100 g lapte.Se pun pe foc mic pana se ingroasa si se adauga zahar vanilat si gelatina dizolvata in apa calduta .Dupa ce se ia de pe foc se amesteca pana se raceste si dupa racire se adauga albusurile batute spuma cu restul de zahar.Piscoturile se insiropeaza cu sirop obisnuit.Intr-o cratita de 3 l se pune o foaie de celofan si se pune crema,1 rand de piscoturi,1 rand fructe taiate cubulete si iar 1 rand de crema peste ultimul strat de crema se razuieste ciocolata.Se pune in frigider 2 ore

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise