Tort Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 galbenuse
  • 4 linguri zahar
  • 500 g brinza mascarpone
  • 500 g frisca
  • 400 g piscoturi de sampanie
  • 2 linguri ness
  • cafea filtru pt insiropat fursecurile
  • 1/2 lingura cu cacao

Mod de preparare

Se freaca galbenusele cu zaharul f. bine, se adauga mascarpone, frisca, nesul.

Se insiropeaza piscoturile in cafeaua filtru rece.

Se aseaza pe tava un rand de piscoturi, un rand de crema si tot asa, la sfarsit crema si se pudreaza cu cacao.

Nu-i asa ca e mai simplu decat Tiramisu rețeta originală?

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise