Tort Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 galbenuse
  • 4 linguri zahar
  • 500 g brinza mascarpone
  • 500 g frisca
  • 400 g piscoturi de sampanie
  • 2 linguri ness
  • cafea filtru pt insiropat fursecurile
  • 1/2 lingura cu cacao

Mod de preparare

Se freaca galbenusele cu zaharul f. bine, se adauga mascarpone, frisca, nesul.

Se insiropeaza piscoturile in cafeaua filtru rece.

Se aseaza pe tava un rand de piscoturi, un rand de crema si tot asa, la sfarsit crema si se pudreaza cu cacao.

Nu-i asa ca e mai simplu decat Tiramisu rețeta originală?

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise