Tiramisu rețeta originală
Se taie blatul de tort in 3 parti egale, se insiropeaza cu siropul(racit) pregatit din zahar si apa, in care s-au adaugat cele 2 esente de fistic. Se pregateste crema conform instructiunilor de pe plic si se intinde pe suprafata fiecarui blat insiropat. Se aseaza blaturile unul peste altul, iar ultimul strat se va capusi cu frisca (pregatita dupa instructiunile de pe plic). Se orneaza dupa imaginatie si se presara deasupra ciocolata data pe razatoarea mica. n.b. Tortul se pregateste cu o zi inaintea servirii, pentru ca straturile sa formeze o priza intre ele.Pofta mare!
In loc de Tiramisu rețeta originală am preferat o varianta mai rapida, ca aceasta :)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise