Torta cu nuci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr de făină de nuci
  • 4 ouă
  • 180 gr de zahăr
  • o linguriţă de praf de copt
  • 3 linguri de făină
  • 100 gr de ciocolata neagra
  • 50 gr ciocolata alba

Mod de preparare

Într-un vas amestecăm gălbenuşurile de ou cu zahăr, apoi adăugăm făina, praful de copt şi nucile. Le incorporăm bine să nu fie boţuri sau să rămână pe pereţii vasului făina.

In celălalt vas punem albuşurile de ou şi le batem, până când devin tari.

Amestecăm albuşurile cu pasta care am facut-o prima şi fuguţa o dăm în cuptor la temperatura de 180 de grade. Torta se coace o oră, o oră jumate, până când este gata.

Ungem tortul cu ganas din ciocolata neagra si presuram cu ciocolata alba.

Pentru mai multe informatii vizitati saitul: http://laranutarina.wordpress.com/2013/01/30/torta-cu-nuci/

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise