Torta Pavarotti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr de unt,
  • 250 gr de biscuiti,
  • 250 gr de ricotta,
  • 250 gr de mascarpone,
  • 3 oua,
  • 200gr zahar.

Mod de preparare

Se sfarama biscuiti,se topeste unul si se amesteca impreuna. Separi galbenusul de albus si il bati impreuna cu zaharul pana sa topit, ricotta, mascarpone si galbenusurile le amesteci bine si adaugi si albusurile batute cu zaharul. Intr-o tava rotunda cu harti a de cuptor pui biscuiti,intinzi si presezi bine biscuiti,crema facuta din ricotta,mascarpone oua si zahar amestecate bine impreuna le adaugi peste biscuiti si le bagi la cuptorul cald la circa 160 grade pentru 35 de minute. Sper sa va placa!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise