tortelini

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 ardei
  • 1 dovlecel
  • 3 rosii
  • 240g carne tocata de vita
  • 4 linguri de fasole fiarta
  • 8 linguri de sos salsa
  • 4 foi tortillas
  • sare si piper

Mod de preparare

1. Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si caleste ceapa si usuturoiul pana se inmoaie.

2. Taie ardeiul si dovlecelul in felii subtiri si prajeste-le impreuna cu ceapa si usturoiul timp de cinci minute.

3. Spala si toaca rosiile apoi adauga-le peste ardei si dovlecel.

4. Adauga in aceeasi tigaie carnea tocata, fasolea si sosul. Asezoneaza si lasa pe foc timp de 15 minute.

5. Incalzeste cuptorul la 200 grade C.

6. Pune compozitia in foile tortillas, ruleaza-le si lasa-le in cuptor timp de 10 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise