tortelini

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 ardei
  • 1 dovlecel
  • 3 rosii
  • 240g carne tocata de vita
  • 4 linguri de fasole fiarta
  • 8 linguri de sos salsa
  • 4 foi tortillas
  • sare si piper

Mod de preparare

1. Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si caleste ceapa si usuturoiul pana se inmoaie.

2. Taie ardeiul si dovlecelul in felii subtiri si prajeste-le impreuna cu ceapa si usturoiul timp de cinci minute.

3. Spala si toaca rosiile apoi adauga-le peste ardei si dovlecel.

4. Adauga in aceeasi tigaie carnea tocata, fasolea si sosul. Asezoneaza si lasa pe foc timp de 15 minute.

5. Incalzeste cuptorul la 200 grade C.

6. Pune compozitia in foile tortillas, ruleaza-le si lasa-le in cuptor timp de 10 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise