Tortellini cu sos de rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga de tortellini
  • 1 conserva de rosii decojite
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • parmezan ras
  • 150g sunca sau bacon (optional)

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Intre timp, se zdrobeste usturoiul, se caleste putin in uleiul incins, (se adauga sunca - pentru cei care doresc), apoi se adauga rosiile. Se apasa cu lingura de lemn pana se zdrobesc.

Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa scada pana devine o pasta. La final se adauga smantana, patrunjelul tocat, iar apoi tortellini (fierti). Se servesc calde cu parmezan ras deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise