Tortellini cu sos alb

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr tortelini cu cascaval umpluti,
  • 3 felii sunca presata,
  • o cutie smantana lichida de 250 gr,
  • sare, piper, ulei de masline, cimbru si formagio pentru ornat

Mod de preparare

Intr-o oala fierbi apa cu putina sare si putin ulei cand apa a fiert adaugi tortelini si lasi sa fiarba 10 minute,dupa care rastorni apa in care au fiert si intr-o oala incingi putin ulei de masline si adaugi sunca presata tocata bucati prajesti putin cat sa capete culoare adaugi smantana lichida condimentezi cu sare, piper si putin cimbru cand da in primul clocot sosul adaugi tortelini mai fierbi cam 5 minute pana se ingroase putin sosul. Pui in farfurie si presari deasupra formagio sau cascaval ras. Se servesc asa fierbinti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise