Tortellini cu sunca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 porţii
  • un pachet de 250g paste tortellini umplute cu carne
  • 2 linguri ulei de măsline(sau orice alt ulei aveţi)
  • 200g şuncă tăiată cubuleţe
  • 200g suc de roşii făcut mai gros(în casă)
  • 150g smântână
  • parmezan(o brânză mai uscată dată pe răzătoare)
  • sare
  • piper negru
  • sos de ardei iute

Mod de preparare

Pastele se fierb în apă clocotită cu sare, după insrucţiunile de pe plic şi se strecoară. Între timp se căleşte şunca în uleiul de măsline, se adaugă sucul de roşii, sarea, piperul după gust şi puţin sos de chilli, cui îi place mai aromat poate pune şi ceva busuioc, dar eu zic că ce e prea mult, strică. Se lasă să fiarbă până când devine sos. Apoi se adaugă smântâna. Pastele bine scurse, se pun într-un castron destul de mare, se toarnă peste ele sosul, se amestecă uşor, iar deasupra lor se presară parmezan, mai mult sau mai puţin, după cum îi place fiecăruia. Se servesc imediat.

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise