Tortilla

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua,
  • 3 - 4 cartofi,
  • 1 ceapa alba,
  • Ulei de masline,
  • Sare, piper si praf de copt.

Mod de preparare

Se curata ceapa si cartofii.

Cartofii se vor taia in cubulete (cam de 1 - 2cm), iar ceapa se taie marut.

Se fierb cartofi in apa cu sare in jur de 5 minute,se strecoara, dupa care se pun la prajit in ulei de masline,

Separat se rumeneste ceapa (pana devine aurie).

Se bat ouale cu sare, piper si un varf de cutit de praf de copt. Se adauga peste ouale bine batute cartofii si ceapa. Se lasa cam 30 de minute deoparte, dupa care se pune in tigaie si se lasa pana marginile se vad bine inchegate. Se pune la prajit pe cealalta parte (se intoarce pe o farfurie).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise