Tortilla totala

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 lingura de ulei de masline
  • 100 g de cartofi cuburi, conserva
  • 1 dovlecel mic, taiat in cubulete
  • 4 ciuperci taiate felii
  • jumatate de ceapa, taiata marunt
  • jumatate de catel de usturoi, zdrobit
  • 2 oua mari
  • sare si piper

Mod de preparare

1. Se incalzeste uleiul intr-o cratita mica de teflon. Cand uleiul este incins, se adauga dovlecelul, ceapa si usturoiul. Se prajeste pentru 5 minute, apoi se adauga cartofii si se prajeste pana cand se rumenesc.

2. Intr-un bol, se bat ouale si se adauga un praf de sare si de piper. Apoi, se rastoarna ouale peste amestecul din cratita.

3. Se lasa la prajit la foc mediu cateva minute suplimentare pana cand se rumeneste la baza. Apoi, se intoarce omleta sau se asaza cratita sub un gril pana cand se rumeneste si partea superioara.

4. Se lasa putin la racit, se taie in triunghiuri si se serveste cu pofta!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise