Tortulet inimioara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ pachet foetaj Bella
  • 1 plic crema instant de vanilie
  • 250ml lapte
  • 2 lingurite zahar praf
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 lingurite dulceata de capsuni
  • Jeleuri

Mod de preparare

Intindem foaia de aluat pe planseta infainata si decupam cu ajutorul unei forme, 4 inimiare. Punem bucatile de aluat in tava tapetata cu hartie, peste ele punem alta hartie de copt si o tava deasupra (ca sa nu se umfle aluatul, prea tare in pene ). Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 20’, la foc mare. Lasam blaturile la racit si intre timp pregatim crema conform instructiunilor de pe plic.

Asezam un blat pe farfurie, il ungem cu una lingurita de dulceata si cu un pos, in care am pus crema, decoram mai intai de jur imprejur, apoi mijlocul . Adaugam bombonelele jeleu, pe care le apasam bine in crema si deasupra punem cel de al doilea blat. Decoram cu dulceata si crema .

Ps: dintr-o foaie am decupat 4 inimiare 13/13cm si am realizat 2 tortulete.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise